Welkom op mijn website!

Gepubliceerd op 7 februari 2023 om 11:38

De titel dekt de lading van deze blogpost zo ongeveer wel: welkom op mijn website!

 

De release van Parel en Tij nadert! Hoewel er nog steeds geen concrete releasedatum is (we mikken op 31 maart), voelt het toch wel gek hoe dichtbij het nu komt. Mijn contract tekende ik in november 2021 en sindsdien tel ik zowat de dagen af tot dat moment waarop ik voor het eerst mijn boek in m'n handen mag houden. Van dat moment zal vast wel een emotionele post verschijnen, maar ik ben nog veel meer van plan!

 

Naast mijn socials (Instagram en Tiktok) heb ik daarom deze website gemaakt. Hier vind je van alles over mij, Parel en Tij en bijbehorende acties. Het is nog een work in progress, dus nu staat er nog niet bijster veel op, maar houd de site in de toekomst in de gaten!

 

Dus bij deze mijn eerste blogpost! Nu ga ik weer snel verder met het verwerken van mijn jetlag.

 

Liefs, Anniek 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.