PAREL EN TIJ

'Rotterdam: haven van draken, sirenen en liters geheimen.' 

 

Zolang ze haar verleden verzwijgt en foundation op haar kieuwen draagt, is de vijftienjarige Riv Pinksterbloem de normaalste scholier van het Kastanjelyceum. Maar wanneer mysterieuze vloedgolven Rotterdam teisteren, vreest ze dat haar geheime leven als zeemeermin in gevaar komt. Samen met haar vrienden stort ze zich in een avontuur van draken en dynastieën, terwijl een paar groene ogen toekijkt bij elke stap …


FAQ

Veel-gestelde vragen over Parel en Tij

Q: Voor welke leeftijd is het geschreven?

A: Voor lezers van 12-18 jaar. Dat is best een grote groep, maar ik denk dat zowel jongere als oudere lezers iets uit het verhaal kunnen halen. 

 

Q: Hoe dik is het boek? 

A: 400 pagina's, dus je kunt uitgebreid in de wereld van Parel en Tij dwalen!

 

Q: Welk genre is het?

A: Young Adult Fantasy, maar eigenlijk is het een mix van genres. Dankzij de middelbare school-setting zitten ook veel elementen uit het contemporary-genre in, maar dan gemengd met de harde fantasy-cultuur van de onderwaterwereld. Een mix van genres dus, afgetopt met een sausje van mysterie.

Pre-order

Bestel Parel en Tij als allereerste!

Tot en met 19 februari kan je meedoen met de speciale pre-orderactie: een gesigneerd exemplaar van Parel en Tij met een bijbehorende boekenlegger, geïnspireerd op de personages + een Riv-pen. 10% van de opbrengsten van de actie gaat naar The Ocean Cleanup.